Skip to main content

Technologische verbeteringen, nog betere geluidskwaliteit en nieuwe afwerkingen versterken de blijvende aantrekkingskracht van deze veelbekroonde draadloze luidspreker.

De iconische Zeppelin van Bowers & Wilkins heeft al veel lof ontvangen dankzij zijn spectaculaire design, uitzonderlijke prestaties en geavanceerde slimme functies. Nu presenteert Bowers & Wilkins met trots een nog verder verbeterde versie van deze wereldberoemde draadloze luidspreker: de Zeppelin Pro Edition.

Onderscheidend en innovatief ontwerp
De nieuwe Zeppelin Pro Edition bouwt voort op de iconische vorm van de bestaande Zeppelin en tilt de aantrekkingskracht naar een nog hoger niveau met subtiele maar doeltreffende upgrades. Zo is de luidspreker nu verkrijgbaar in de elegante afwerkingen Solar Gold en Space Grey, en is de downlight opnieuw ontworpen. Gebruikers kunnen nu kiezen uit 15 verschillende kleuren en de helderheid geheel naar eigen voorkeur instellen.

Geweldig geluid in elke ruimte
De Zeppelin Pro Edition is voorzien van ingebouwde multiroom-functionaliteit. Hierdoor kan hij eenvoudig worden gekoppeld aan andere nieuwe Zeppelins in een multiroom-omgeving of worden geïntegreerd in een systeem met draadloze luidsprekers met hoge resolutie uit de Formation Serie van Bowers & Wilkins. De Zeppelin ondersteunt streaming via AirPlay2™Bluetooth aptX™ Adaptive, en Spotify Connect™, en biedt daarnaast toegang tot alle grote muziekstreamingdiensten via de Bowers & Wilkins Music-app, zoals DeezerLast.fmQobuzTIDALTuneIn, en vele anderen. Dit zorgt ook voor naadloze integratie met het bekroonde assortiment draadloze en in-ear hoofdtelefoons van Bowers & Wilkins, die eveneens via de Music-app kunnen worden bediend.

De nieuwe, verbeterde Zeppelin Pro Edition is stijlvoller dan ooit en nog opmerkelijker om naar te luisteren. Hij is vanaf 9 oktober in Space Grey of Solar Gold verkrijgbaar via www.bowerswilkins.com voor de adviesprijs van €799.

CLI

Author CLI

More posts by CLI