Skip to main content

Ben je op zoek naar het perfecte cadeau voor een handige Harry of Harriet? We hebben vijf praktische geschenken geselecteerd waarmee je zeker punten scoort. Of het nu gaat om een hobbyklusser of een doorgewinterde vakman, met deze tools en gadgets kunnen ze iedere klus klaren!

Accu-werklamp voor lange dagen

Klusjes duren vaak langer dan gepland en dat betekent vaak werken tot in de late uurtjes. Deze draadloze Parkside led-werklamp op accu is de ideale oplossing om ’s avonds door te kunnen werken. Dankzij de twee draaibare en instelbare spots heb je altijd het juiste licht op de juiste plek. Extra handig: de batterij heeft een powerbank-functie, zodat je ook je telefoon kunt opladen terwijl je werkt.

PARKSIDE® Acculedwerklamp PARKSIDE® | Lidl.be Adviesprijs €17,99

Alles-in-1 gereedschapstas

Deze 23-delige Parkside gereedschapstas is een absolute must-have voor elke klusser. De lichtgewicht tas bevat essentiële tools zoals een hamer, waterpas, moersleutel en verschillende schroevendraaiers. Met een compact formaat van slechts 30x16x18 cm is hij makkelijk mee te nemen. Zo heb je altijd alles bij de hand!

PARKSIDE® Gereedschapstas gevuld PARKSIDE® | Lidl.be Verkoopprijs €29,99

Dresscode: veilig & stoer

Of je nu in de weer bent in de tuin, met een bouwklus of gewoon op zoek bent naar een stevige en stijlvolle werkoutfit, een overall is dé ideale keuze. Een goede werkoverall zorgt ervoor dat je als klusser van top tot teen beschermd bent, terwijl je er tegelijkertijd comfortabel en stoer uitziet. Perfect voor elke klus, groot of klein!

PARKSIDE® Werkoverall voor heren PARKSIDE® | Lidl.be Aanbevolen verkoopprijs €17,99

Meten is weten

Of je nu bezig bent met geluidsisolatie, de temperatuur van je werkruimte wilt controleren of op zoek bent naar mogelijke lekkages, deze Parkside meetinstrumenten set is precies wat je nodig hebt. De set bevat een geluidsniveaumeter, een temperatuur- en vochtigheidsmeter en zelfs een windmeter. Zo kun je nauwkeurig meten en slim te werk gaan..

PARKSIDE® Meetinstrumenten PARKSIDE® | Lidl.be Adviesprijs €12,99

Accu alleszuiger: alles opruimen na het klussen

Na het klussen komt de schoonmaak en met de Parkside accu-alleszuiger wordt dat een fluitje van een cent. Met een indrukwekkende zuigkracht van 60 AirWatt zuigt hij moeiteloos zowel nat als droog vuil op. Deze kabelloze krachtpatser is niet alleen een stofzuiger, maar ook een blazer. De roestvrijstalen tank van 20 liter is eenvoudig te legen, waardoor je snel weer door kunt

PARKSIDE® Alleszuiger 20 V PARKSIDE® PWDA20 | Lidl.be  Adviesverkoopprijs €59,99

Met deze geschenkideeën maak je het leven van iedere klusser net even wat makkelijker én leuker!

CLI

Author CLI

More posts by CLI