Skip to main content

Ontbijtgranen die op mysterieuze wijze door de keuken zwerven, haren van je trouwe viervoeter op de sofa en lunchkruimels die in het toetsenbord belanden: met de nieuwe generatie hi-tech kruimeldieven van BLACK+DECKER maak je alles in huis letterlijk in een handomdraai weer schoon. Het merk presenteert drie topmodellen:

  1. Slim, krachtig en pet proof

Huisdieren én een schoon huis gaan perfect samen dankzij de krachtige BLACK + DECKER BHHV520BFP-QW 18V PET kruimeldief®. De afneembare borstel verwijdert dierenharen moeiteloos uit tapijten en meubels. Dankzij de zijventilatie heeft deze krachtpatser 47% meer zuigkracht en met de uitschuifbare kierenzuiger bereik je gemakkelijk krappe plekken. De stijlvolle kruimeldief heeft twee snelheden, smart tech-sensoren voor de filter en de accu en een batterijduur van 21 minuten. De afneembare, afwasbare opvangbak is eenvoudig te legen en te reinigen. Verkoopadviesprijs  €140.

2. Black titanium handstofzuiger voor de kleinste kieren en gevoelige oppervlakken

De slanke black titanium BLACK+DECKER HLVC320B11-QW met oplaadstation heeft een gebruiksduur van 15 minuten en is ideaal voor iedere kleine schoonmaakklus.  Zo gebruik je de zachte afstofborstel voor het afnemen van je toetsenbord of glazen salontafel. Het opzetstuk voor kieren is daarentegen ideaal voor smalle stukken. Ook klap je deze uit wanneer je een breder zuigoppervlak nodig hebt. Verkoopadviesprijs  €90.

3. Kleine ruimtes, veel klusjes maar weinig tijd?

De BLACK+DECKER PV1820L-QW Pivot Kruimeldief maakt snel en eenvoudig schoon in kleine en lastige ruimtes. De zuigmond draait 200 graden voor de beste positie, en de uitschuifbare kierenzuiger en uitklapbare borstel zorgen voor grondige reiniging van delicate oppervlakken en moeilijk bereikbare plekken. De 18V Lithium-ion accu biedt krachtige prestaties. Na gebruik plaats je de kruimeldief op het laadstation, waar hij in vier uur volledig oplaadt. De opvangbak is eenvoudig afneembaar en afwasbaar. Verkoopadviesprijs  €135.

CLI

Author CLI

More posts by CLI