Skip to main content

De Designer Outlet Centers in Roermond, Roosendaal en Roubaix, gelegen net over de Nederlandse en Franse grens, zijn ook dit najaar dé plekken om designer outfits te vinden tegen aantrekkelijke prijzen. Het uitgebreide aanbod van designermerken en de vele extra aanbiedingen en shoppingevenementen tijdens de herfst, zoals Late Night Shopping en 11 dagen Black Friday, maken deze outlets een must-visit. De outletcenters zijn 7 dagen per week geopend, inclusief zon- en feestdagen zoals 1 en 11 november.

Designer Outlet Roermond: luxe-herfstmode met korting

Designer Outlet Roermond in Nederlands Limburg biedt meer dan 200 designermerken, van high-end luxelabels zoals Gucci, Prada en Burberry tot populaire merken zoals Tommy Hilfiger, Levi’s en Isabel Marant. Het hele jaar door kun je er shoppen met kortingen tot 70% op de retailprijs. Onlangs opende Alexander McQueen hier zijn allereerste outletwinkel van de Benelux. Diverse services, zoals Premium Parking dicht bij de hoofdingang en Personal Shopping met adviesgesprekken en persoonlijke styling, zorgen voor een aangenaam en makkelijk bezoek.

Evenementen dit najaar:

  • Luxury Week: van 7 tot en met 13 oktober
  • Late Night Shopping: van 25 tot en met 27 oktober
  • Christmas Shopping: vanaf 8 november
  • Black Friday Days: van 22 november tot en met 2 december
  • Last Minute Christmas Shopping: van 20 tot en met 24 december

Designer Outlet Roermond ligt op een uurtje rijden van Hasselt en beschikt over tal van bars en restaurants (Wagamama, Starbucks, La Place…), een ruime parkeerplaats met elektrische laadpalen, en een overdekte kinderspeeltuin. Via een wandeltunnel is het center verbonden met het stadscentrum, ideaal voor een gecombineerd bezoek aan de pittoreske binnenstad.

Adres: Stadsweide 2, Roermond (Nederland)
www.designeroutletroermond.com    

Designer Outlet Roosendaal: nu ook met hotel en wellness vlakbij

Designer Outlet Roosendaal, net over de grens boven Antwerpen, biedt meer dan 100 designermerken waaronder BOSS, Guess, Karl Lagerfeld, Lacoste, Nike, Levi’s, Tommy Hilfiger en vele andere. Recent zijn ook Michael Kors en Falke aan het lijstje toegevoegd. Hier kun je het hele jaar door shoppen met kortingen tot 70% op de retailprijs.

Evenementen dit najaar:

  • Denim & Sneaker Weekend: customising van sneakers en extra kortingen op 14 en 15 september
  • Men’s Weekend: 12 en 13 oktober
  • Late Night Shopping: 1 november
  • Christmas Shopping: vanaf 1 november
  • Black Friday Days: van 22 november tot en met 2 december
  • Last Minute Xmas Shopping: van 20 tot en met 24 december

Designer Outlet Roosendaal ligt op 45 minuten rijden van Antwerpen en biedt een ruime (overdekte) parkeerplaats met elektrische laadpalen, een overdekte kinderspeeltuin en diverse bars en restaurants (waaronder Frites Atelier, Illy’s Casa del Caffè, La Place…). In het nabijgelegen Leisurepark Roosendaal vind je tal van ontspanningsfaciliteiten op wandelafstand zoals een zwembad, escape room, minigolf, indoor skydiving en Playdôme Roosendaal met activiteiten voor het hele gezin (zoals hyperbowlen, lasergamen en playkarten). Recent opende het Otium Wellness Hotel, perfect voor een ontspannend verblijf met wellnessbezoek vlakbij.

Adres: Rosada 70, Roosendaal (Nederland)

www.designeroutletroosendaal.nl

Designer Outlet Roubaix: 25-jarig bestaan met extra aanbiedingen

Designer Outlet Roubaix, net over de grens in noord-Frankrijk, biedt meer dan 80 topmerken waaronder Claudie Pierlot, IKKS, Lacoste, Levi’s, Sandro en Zadig & Voltaire.

Evenementen dit najaar:

  • Happy Fridays: elke vrijdag in september krijgen McArthurGlen Club-leden 30% extra korting op een selectie artikelen
  • Crazy Days: 50 tot 70% korting van 27 tot en met 29 september
  • Christmas Shopping: vanaf 4 november
  • Black Friday Days: van 22 november tot en met 2 december

Daarnaast wordt het 25-jarig bestaan van het center gevierd tijdens de Herfstpromoties van 18 oktober tot en met 3 november. Gedurende deze twee weken zijn er tal van aanbiedingen in de winkels en activiteiten voor kinderen.

Designer Outlet Roubaix ligt in het centrum van de stad, op 30 minuten rijden van Kortrijk en is makkelijk bereikbaar met de metro vanuit Lille. Het center biedt een ruime parkeerplaats en heeft tal van foodtrucks en bars.

Adres: 44 mail de Lannoy, Roubaix (Frankrijk)

www.mcarthurglenroubaix.fr

ELI

Author ELI

More posts by ELI